Gastblog | De keuze van Wendeline Thole

SFA001021170

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nationaal Archief/Spaarnestad Photo/NFP

Wendeline Thole, Senior Advisor Art and Design Corporate Citizenship NN Group zocht ditmaal een foto uit voor het gastblog en schreef de volgende mooie tekst:

‘Een nieuwe lente en een nieuw geluid.
Zie deze jongens hoopvol kijken vanuit hun tent naar wat de dag in petto heeft. Een herkenbaar beeld voor mij als moeder van twee jonge zonen. Wij zien nu al uit naar het – vorig jaar gestarte – initiatief Buurtcamping. Tijdens een vakantie in eigen park krijgen Amsterdammers de kans om hun buren, hun verhalen en cultuur beter te leren kennen.
En het werkte. Het Oosterpark werd omgetoverd tot een klein gemoedelijk dorp midden in de grote stad. Bewoond door alle types die de stad rijk is. Van yuppen tot daklozen, van muurbloempjes tot druktemakers en van fervente bootcampers tot senioren. Er ontstonden gemakkelijk nieuwe contacten en ervaringen werden gedeeld.
Deze foto is onderdeel van de tentoonstelling Walk of Life:  bijzondere momenten uit het leven. I.s.m. Spaarnestad Photo / Jedithja de Groot hebben we prachtige foto’s geselecteerd: van geboorte, jeugd, huwelijk, het kantoorleven en ouderdom. De foto’s zijn op groot formaat te bezichtigen in ING House Amsterdam, het huidige hoofdkantoor van NN Group.
Vaak hebben deze memorabele momenten te maken met je dromen waarmaken. Hiervoor is het belangrijk te weten wat je gelukkig maakt en dit echt na te streven. Dat heeft weer te maken met vooruitkijken en plannen. Met kamperen is dat niet anders, weer of geen weer, bij de volgende buurtcamping zetten wij onze tent weer op.’

FacebookTwitterLinkedInEmailShare
Dit bericht is geplaatst in Gastblogger | De keuze van .... Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *